Trainersbijeenkomst 2024

Op donderdag 13 juni organiseert D66 Internationaal weer een trainersbijeekomst voor nieuwe en ervaren trainers! Naast de gelegenheid om bij te praten zal er ook een Training of Trainers (ToT) worden gegeven.

Op donderdag 13 juni van 18:30 – 21:30  uur organiseert D66 Internationaal een trainersbijeenkomst op het Landelijk Bureau. 
 
Deze trainersbijeenkomst heeft als doel om onze trainers bij elkaar te brengen, ideeën uit te wisselen en op de hoogte te stellen van de lopende projecten en plannen van D66 Internationaal. Hiermee kunnen wij samen uitzoeken welke van onze projecten het best bij jou passen als trainer.

Daarnaast zal er een speciale training of trainer sessie worden gehouden waarin de trainers van dit jaar kennis op kunnen doen over het geven van een training.
 
Ben jij beschikbaar op 13 juni van 18:30 tot 21:30? Je kunt je vóór 1 juni aanmelden door op de onderstaande knop te drukken:

We zouden het leuk vinden als je er bij bent! Voor vragen of contact kun je ons een e-mail sturen naar: [email protected]

Hopelijk tot dan!

Beeld: Muriel ten Brummelhuis