Paul Hulst

Paul Hulst - Beeld: D66 Hillegom
Ik ben 55 jaar, woon sinds 2012 in Hillegom en werk bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam als IT Architect. In 2011 voor Hillegom gekozen vanwege een mooi huis in een klein, karakteristiek dorp met goede sportvoorzieningen en (voor mij) adequate openbaar vervoer. Om dat te behouden en verder te ontwikkelen heb ik mij aangesloten bij D66 Hillegom.

  • 57 jaar
  • Hillegom

Lievelingsplek in Hillegom?

Sixlaan: dichtbij alles wat Hillegom voor mij bijzonder maakt: uitzicht op mooie oude gebouwen zoals Sonnevanck en villa Eikenhof, dichtbij sportvelden van HTC (tennis) en SVHillegom (voetbal) en dichtbij het station waarmee ik naar het werk ga.

Welke kansen zie jij voor Hillegom?

Hillegom moet gebruik maken van gunstige ligging: als dorp tussen grote stedelijke gebieden als Haarlem, Amsterdam en Leiden biedt het de inwoners het goede van een dorp (alles dichtbij, zowel fysiek als menselijk) en de voorzieningen en mogelijk-heden voor werk van de dichtbij gelegen grote stad.  
Hillegom moet gebruik maken van zijn bijzondere geschiedenis en toekomst als bloembollengebied en daarmee aantrekkelijk blijven voor de bewoners en bezoekers.

Wat zijn drie zaken die jij als raadslid wil veranderen?

  • Gemeente meer mogelijkheden geven om karakteristieke gebouwen te behouden.
  • Openbaar vervoer verbeteren.
  • Hillegom klaar maken voor de komende klimaatveranderingen.