Vrij bewegen door heel Hellendoorn

Sam - Sam gaat op haar fiets naar school. Beeld: D66

In een vrije gemeente wil je je vrij bewegen. Makkelijk, schoon en betaalbaar naar je familie, je werk en je vrienden reizen. Zonder belemmeringen. Op 139 vierkante kilometer Hellendoorn willen we veel. We willen er wonen, werken, reizen en van de natuur genieten.

D66 wil dat iedereen zich in Hellendoorn vrij kan bewegen. Wil je met de fiets? Dan is er een snelfietspad naar je werk en zijn er voldoende fietsenstallingen op het station.

Wil je met de trein door Nederland of Europa reizen? Dan zorgen we voor een goede en snelle treinverbinding. Wil je met de auto? Ook dat kan, want we investeren in duurzamere auto’s.

Vuile manieren van reizen moet zwaarder worden belast. Schoon reizen moet makkelijk en goedkoop zijn. Zo werken we aan een schone gemeente van morgen. 139 vierkante kilometer waar ook onze kinderen en kleinkinderen zich vrij kunnen bewegen.

Samen met inwoners, ondernemers en leden hebben we nagedacht en gesproken over onze ideeën voor de toekomst. In het verkiezingsprogramma lees je deze plannen waarmee we de komende jaren aan de slag willen gaan.

Je bent pas vrij als iedereen dat is. D66 gelooft in gelijke kansen voor iedereen en hulp voor wie het nodig heeft.