Fractie van D66 Haarlem weer op volle sterkte

We zijn – sinds de gemeenteraadsverkiezingen – alweer 7 maanden onderweg. D66 Haarlem heeft 5 zetels behaald in maart 2022. Wij zijn na lange en stevige coalitieonderhandelingen voor het zomerreces toegetreden tot de Haarlemse coalitie. De fractie heeft voor de zomer Bas van Leeuwen voorgedragen als onze wethouder. Daarmee kwam zijn plek in de raadsfractie vrij, is er sindsdien met een aantal posities geschoven en hebben we nieuwe mensen geworven. 
Hieronder een klein overzicht.

De nieuwe posities

Dimitry van den Berg is in september benoemd als raadslid. Tegelijkertijd is Steven Jonker – als opvolger van Dimitry – benoemd tot commissielid in de commissie Beheer. Ondertussen moest onze fractie ook op zoek naar een nieuwe fractiemedewerker en hebben wij Elva Goedegebuur bereid gevonden om ons team te versterken. Zij is sinds deze maand aan de slag gegaan. Tot slot, heeft de fractie An-Jes Oudshoorn deze maand gekozen als hun vicefractievoorzitter.

Fractievoorzitter Meryem Çimen:

“Ik ben ontzettend blij dat de fractie weer op volle sterkte is. Waarbij er ruimte is voor partijgenoten Bas, Dimitry en An-Jes om een nieuwe stap te zetten en een andere rol te pakken. Bovendien wil ik ruimte bieden aan nieuwe talenten Steven, Elva en ook Robin om de fractie te versterken en volledig mee te draaien. Ik wil iedereen feliciteren met hun nieuwe rol en ik ben enorm trots op ons team; inhoudelijk gedreven, actiegericht om Haarlem nog mooier en beter te maken. Daarnaast wordt er natuurlijk altijd gelachen en een drankje gedaan. Ik heb er ontzettend veel zin in. Wij gaan aan de slag!”

Alle gezichten van D66 Haarlem

Felicitaties aan Bas, Dimitry, Steven, Elva en An-Jes. Benieuwd naar een compleet overzicht van alle politieke gezichten van D66 Haarlem? Die vind je op deze pagina!