Ledenborrel op Verkiezingsavond

Beeld: D66

Deze maand zullen we tijdens onze ledenborrel samen live de uitslagen van de Tweede Kamer verkiezingen volgen onder het genot van een hapje en een drankje. Een spannende avond voor Nederland en onze partij en wat is nu leuker dan die samen beleven met andere leden van D66 Eindhoven?

Tijd & Locatie

Deze borrel zal plaatsvinden bij Loods 61 op de kleine berg in Eindhoven. Vanaf 20.00uur kan je ons vinden bij het grote scherm!

Uitslagenavond

Na weken hard campagne te hebben gevoerd, is het tijd om de resultaten te bekijken. Wat heeft Nederlands gekozen? We zullen de hele avond de uitzending van de NOS streamen zodat we samen de alle exitpolls, uitslagen en reacties kunnen volgen.
Wat de uitslag ook wordt, we beleven het in ieder geval samen.

Ledenborrel

De ledenborrel is de ideale gelegenheid voor nieuwsgierige leden om laagdrempelig kennis te maken met de afdeling, voor echte partijtijgers om gezellig bij te praten en voor politiek geïnteresseerden om de actualiteiten te bespreken.

De eerste keer naar een evenement van D66 Eindhoven?

Ben je een nieuw lid, of ga je voor het eerst naar een D66 Eindhoven activiteit en wil je graag dat iemand je wegwijs maakt? Geen probleem! Iemand van het bestuur zal je met plezier rondleiden en introduceren bij onze leden. Geef je op via dit formulier.

Updates via Whatsapp?

Wil je ook via Whatsapp nieuws en updates over afdelingsactiviteiten ontvangen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] om lid te worden van onze Whatsapp Community.

Toegankelijkheid

D66 Eindhoven is er voor iedereen. Heb jij speciale hulpmiddelen nodig om deze activiteit bij te kunnen wonen of zijn er andere zaken om rekening mee te houden? Laat het ons dan weten via de mail.