Ledenborrel bij Radegast

Beeld: Radegast

Op donderdag 28 oktober is weer de maandelijkse ledenborrel van D66 Eindhoven. Je bent van harte welkom bij Cafe Radegast aan het Clausplein om gezellig bij te praten met andere D66-leden, fractieleden, bestuurders en vrijwilligers. 
Het eerste drankje is van ons!

Ledenborrel

De ledenborrel is de ideale gelegenheid voor nieuwsgierige leden om laagdrempelig kennis te maken met de afdeling, voor echte partijtijgers om gezellig bij te praten en voor politiek geïnteresseerden om de actualiteiten te bespreken.

Inloop is vanaf 20:00 uur, je vindt mede D66-sympathisanten bij enkele statafels in de buurt van de bar!

De eerste keer naar een evenement van D66 Eindhoven?

Ben je een nieuw lid, of ga je voor het eerst naar een D66 Eindhoven activiteit en wil je graag dat iemand je wegwijs maakt? Geen probleem! Iemand van het bestuur zal je met plezier rondleiden en introduceren bij onze leden. Geef je op via dit formulier.

Updates via Whatsapp?

Wil je ook via Whatsapp nieuws en updates over afdelingsactiviteiten ontvangen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] om lid te worden van onze Whatsapp Community.

Toegankelijkheid

D66 Eindhoven is er voor iedereen. Heb jij speciale hulpmiddelen nodig om deze activiteit bij te kunnen wonen of zijn er andere zaken om rekening mee te houden? Laat het ons dan weten via de mail.