Brainstormsessie over toekomst van het lijstadvies

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.

De kerngedachte van een democratie is, dat de deelnemers gelijkwaardig zijn.
Binnen onze afdeling gaan stemmen op dat de aard van de lijstadviescommissie echter voor ongelijkwaardige situaties zorgt.

D66 is een democratische en pragmatische partij. Daarom organiseren wij een brainstormsessie om de situatie waarbij een kleine groep mensen de kandidaten voor de kieslijst beoordeelt, onder de loep te nemen en op zoek te gaan naar werkbare en gelijkwaardige oplossingen.

Meld je aan!

Onder leiding van oud afdelingsvoorzitter Sjoerd Manschot en oud voorzitter van de verkiezingscommissie Hans Sprong zal deze avond in het teken staan van discussie en bestuurlijke vernieuwing.
Hoe kunnen wij in Eindhoven het proces rondom het lijstadvies verbeteren en meer democratisch maken?

Heb jij hier ideeën over of vindt je het interessant om hier over mee te denken? Meld je dan aan via [email protected].

Programma & Locatie

Deze brainstormsessie zal plaatsvinden in het Douwe Egberts café (Vrijstraat 7, Eindhoven).
Inloop om 19.45 uur, start 20.00 uur en we eindigen uiterlijk om 22.00 uur.

De eerste keer naar een evenement van D66 Eindhoven?

Ben je een nieuw lid, of ga je voor het eerst naar een D66 Eindhoven activiteit en wil je graag dat iemand je wegwijs maakt? Geen probleem! Iemand van het bestuur zal je met plezier rondleiden en introduceren bij onze leden. Geef je op via dit formulier.

Updates via Whatsapp?

Wil je ook via Whatsapp nieuws en updates over afdelingsactiviteiten ontvangen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] om lid te worden van onze Whatsapp Community.

Toegankelijkheid

D66 Eindhoven is er voor iedereen. Heb jij speciale hulpmiddelen nodig om deze activiteit bij te kunnen wonen of zijn er andere zaken om rekening mee te houden? Laat het ons dan weten via de mail.