Milo Poland

Milo Poland - Lijsttrekker Milo Poland van D66 Dijk en Waard. Beeld: D66 Dijk en Waard

Mijn naam is Milo Poland. Ik woon in Heerhugowaard. Mijn politieke oorsprong begint bij de deelname aan de Jongerengemeenteraad in 2015/2016. Vanaf dat moment is de affiniteit met de politiek gegroeid. Voorheen gemeenteraadslid voor Nederland Duurzaam. Nu met volle enthousiasme gemeenteraadslid voor D66.

Op dit moment studeer ik aan de Universiteit van Amsterdam. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond. Ik zit nu in het laatste jaar van de master Privaatrechtelijke rechtspraktijk. In de toekomst hoop ik werkzaam te zijn als advocaat of jurist bij een onderneming.

Het zijn onrustige tijden. Belangrijke vraagstukken zoals de woningnood, evenementenbeleid, werkloosheid verdienen daarom de nodige aandacht. Heerhugowaard is een prachtige stad. Om dit te houden zullen we de aankomende jaren de nodige investeringen moeten maken. Heerhugowaard verdient daarom een goed bestuur. Gelukkig pakt D66 die handschoen op. Ik ben bereid om namens D66 me voor de volle 100% in te zetten.