Jolanda van Ling

Beeld: D66 Dijk en Waard

Geboren in Den Helder en opgegroeid in Anna Paulowna. Een echte Polderse met Zeeuwse roots. Samen met mijn man Ruud heb ik in ons paardenbedrijf in Haringhuizen gewerkt. In 2006 verhuisden wij wegens de gezondheid van Ruud naar Heerhugowaard, waar ik nu  samen met hem, hond Lina en kater Nikki in de Schilderswijk woon.

In 2009 ben ik in Heerhugowaard begonnen in de politiek en daarin nog steeds actief. Dit raadswerk is gelukkig goed te combineren met de mantelzorg voor Ruud.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als raadslid en sinds augustus 2021 voor D66

  1. Woonplaats: Heerhugowaard

Leuke spontane groep mensen om mee samen te werken. En natuurlijk kan ik mij vinden in het verkiezingsprogramma van D66 Dijk en Waard en manier waarop D66 zich inzet voor de bewoners. Nuchter en sociaal, laten niemand vallen.

Partij met toekomst!

Bij  verschillende organisaties ben ik actief geweest als vrijwilliger, zoals bij VVN, stichting Babyspullen en het Diagnostisch Centrum Heerhugowaard.

In verschillende besturen gezeten en voorzitterschappen gehad. Hierdoor  voldoende bestuurservaring opgedaan die ik kan inzetten voor D66 en Dijk en Waard.

Mijn belangstelling gaat uit naar kunst en Cultuur, verkeersveiligheid en infrastructuur, natuur en groen in de wijken. De agrarische sector draag ik een warm hard toe, door mijn ervaring uit ons paardenbedrijf.
 
Mijn levensmotto is: de enige juiste weg, is de weg naar voren!