Menno van der Veen

Beeld: D66 Blaricum

Sinds 2016 woon ik in de Blaricummermeent met mijn vrouw en zoontje van vier. Na een klassieke opleiding (Gymnasium en Geschiedenis) heb ik een totaal andere richting in het leven gekozen en mijn passie gevolgd in het begeleiden van mensen in de sportwereld.

Vanuit een sportieve maar ook maatschappelijke gedachte wil ik mensen helpen het beste uit zichzelf te halen, binnen de sport maar ook daarbuiten. Met sport als middel hoop ik kinderen te raken en bij te staan zich te ontwikkelen tot leuke en verantwoordelijke personen. Hierbij staan voor mij belangrijke D66 uitgangspunten centraal zoals kansen voor iedereen, vertrouwen op de eigen kracht en ontwikkeling van mensen en het creëren van een harmonieuze en veilige omgeving waarbinnen iedereen met plezier mee kan doen. Ik geloof in samenwerken en tot overeenstemming komen om een doel te bereiken. Alleen samen kan je grote prestaties neerzetten.

Ik denk dat ik een bijdrage kan leveren aan de fractie van D66 en de raad van Blaricum door ervaringen die ik opgedaan heb in het verenigingsleven, het leveren van prestaties in sport, het werken met mensen en het motiveren van personen om doelen te bereiken. Zowel inhoudelijk, als stimulerend, als prestatiegericht kan ik een steentje bijdragen. Naast alle ervaren mensen in de fractie kan ik een jonger en enthousiast geluid laat horen.