Contact met D66

Fractie D66 Eindhoven

Onze fractie vertegenwoordigt de inwoners van Eindhoven in de gemeenteraad, met als opdracht om de ambities in ons verkiezingsprogramma zo veel als mogelijk te realiseren.
Je kunt de fractie bereiken via: [email protected]

Bestuur D66 Eindhoven

De belangrijkste taak van het bestuur is om de Eindhovense D66-afdeling goed te laten functioneren: zorgen voor een afdeling waar het leuk en interessant is om lid te zijn, leden de mogelijkheid bieden om actief te worden in de lokale politiek, en de fractie ondersteunen en uitdagen om de ambities in ons lokale verkiezingsprogramma zo veel als mogelijk te realiseren.
Je kunt het bestuur bereiken via: [email protected]

Ik wil graag kennismaken met andere D66-leden in Eindhoven

D66’ers uit Eindhoven en omgeving ontmoeten elkaar tijdens lokale activiteiten en bijeenkomsten. Tijdens de coronapandemie gebeurde dat tijdelijk online, maar uiteraard gaan fysieke ontmoetingen binnenkort ook weer een plek krijgen op onze activiteitenagenda.
Ons advies: bekijk de agenda, kies een onderwerp dat je interessant lijkt en sluit aan bij een bijeenkomst! Aarzel niet, je bent van harte welkom!

Ik vind het interessant om (af en toe) iets te organiseren

D66 Eindhoven draait op vrijwilligers die wat vrije tijd beschikbaar stellen aan de Eindhovense politiek. Je kunt actief worden op een manier die jou aanspreekt. Zo kun je bijvoorbeeld meehelpen bij het organiseren van activiteiten, kun je een bijeenkomst organiseren over een specifiek onderwerp waarvan jij vindt dat het aandacht verdient, of kun je in aanloop naar de volgende verkiezingen meehelpen bij de verkiezingscampagne.
Stuur een e-mail naar [email protected] en iemand van het bestuur neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil me graag informeren over actuele politieke vraagstukken in Eindhoven

Als je het interessant vindt om mee te denken met onze raadsleden dan is het volgen of ondersteunen van de fractie mogelijk interessant voor jou. Je kunt je hierop oriënteren door als gast en toehoorder een fractievergadering bij te wonen. Deze vindt wekelijks plaats op maandagavond.
Stuur een e-mail naar [email protected] en iemand van de fractie neemt contact met je op om te bespreken wat de eerstvolgende mogelijkheid is om een fractievergadering bij te wonen.

Maar ik ben nog geen lid van D66

Dat is geen enkel probleem! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of schuif aan bij een van onze activiteiten. De aanwezige leden vertellen graag over hun betrokkenheid bij D66 Eindhoven. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze secretaris via [email protected]

Landelijk Bureau D66

Het Landelijk Bureau is verantwoordelijk voor de organisatorische kant van de partij en voert vele taken uit die noodzakelijk zijn voor het functioneren van D66. Zij treedt dienstverlenend op voor de leden, afdelingen en regio’s en is verantwoordelijk voor alle verenigingszaken. Op het Landelijk Bureau werken ongeveer 30 mensen die bij de partij in dienst zijn. In campagnetijd worden extra medewerkers ingezet.

Bezoek- en postadres
Landelijk Bureau D66
Lange Houtstraat 11
2511 CV Den Haag

Telefoonnummer
070-3566066

Ik wil graag meehelpen bij de campagne voor de gemeenteraadsverkiezing

Geweldig, alle hulp is welkom! Stuur een e-mail naar onze campagnecommisie via [email protected] en geef aan wat jij interessant vindt om te doen. Aarzel niet als je denkt nog weinig ervaring te hebben met campagne-activiteiten: er gaan altijd ervaren leden mee die je graag informeren en helpen.