Angelos Vlahos

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.

Zoetermeer is een stad naar mijn hart. Deze mooie stad heeft alles voor mij. Van het oude Dorp tot het bruisende Stadshart en van het strand van het Noord Aa tot aan het groen van het Westerpark. De afgelopen jaren heeft onze stad veel doorgemaakt. Er is geïnvesteerd, bezuinigd, gebouwd en gesloopt. En toch herken ik de nuchtere, diverse en vooruitstrevende stad waar ik ben opgegroeid nog altijd terug.

  • 21 jaar
  • Zoetermeer

Zoetermeer heeft mij gevormd tot de persoon die ik vandaag de dag ben. Mijn jeugd was niet altijd makkelijk, maar ik zou het niet anders hebben gewild. Juist om deze reden wil ik iets terugdoen voor de gemeente en haar inwoners. Zoetermeer telt zo’n 125.000 inwoners, en elke inwoner heeft zijn, haar of hun eigen verhaal en eigen problemen. Ik wil luisteren naar deze verhalen en aan de slag gaan met deze problemen. Daarnaast heeft Zoetermeer ook haar eigen opgaven voor de komende jaren. Ik vind het ontzettend belangrijk dat Zoetermeer er niet alleen is voor de inwoners van nu, maar ook die van later. Dat er genoeg betaalbare woningen zijn, er genoeg goede zorg is, onze stad schoon is en dat inwoners niet langer de dupe zijn van een tekort op de begroting. Mijn generatie en die daarna wil gaan werken, wonen en genieten in onze prachtige stad, en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Als Gemeenteraadslid wil ik onze stad toekomstbestendiger maken, we hebben namelijk te maken met veel problemen die nog ver in de toekomst zullen reiken. Daarom is het belangrijk die toekomst ook in zicht te blijven houden. Daarnaast wil ik mij inzetten voor een leuke stad, wij zijn namelijk geen ‘slaapstad’, wij hebben ontzettend veel cultuur en creativiteit te bieden. Tenslotte wil ik de jeugd, mijn generatie en de volgende, meer betrekken bij de (lokale) politiek.

Voor mij was de keuze voor D66 logisch. Ik durf te dromen en dat durft D66 ook. Onze partij is bij uitstek de partij waar iedereen zich thuis kan voelen. D66 is je inzetten voor een betere toekomst, een eerlijke en rechtvaardige samenleving en een open politiek die voor en door de burgers is. Deze idealen drijven mij en verbinden ons, daarom hoop ik me nog vele jaren samen met u en voor u in te zetten om juist deze idealen te verwezenlijken.