Wilco van Doorn

Wilco van Doorn - Wilco van Doorn Beeld: Wilco van Doorn

Secretaris

  • 49 jaar
  • Terneuzen
  • Wassenaar

Wilco van Doorn. Aangenaam. Ik ben een ondernemende, enthousiaste, leergierige man van 48 jaar en woon sinds vorig jaar met mijn gezin in Wassenaar.

Ik ben ruim 8 jaar lid van D66. Met mijn komst in Wassenaar ben ik, door het enthousiasme van Willemien en Rogier (de toenmalige bestuursleden), direct in een actieve rol gekropen. Zo ben ik actief geworden op het gebied van social media en websiteontwikkeling en ben ik campagneteamlid geweest voor de Tweede Kamer-verkiezingen 2021. En nu tijdens de Algemene afdelingsvergadering van 10 juni ben ik benoemd tot secretaris van D66 in Wassenaar.

Momenteel ben ik – ruim twintig jaar met veel plezier – werkzaam als communicatieadviseur bij de grootste facilitair dienstverleners van ons land; Facilicom Group. Daar mag ik dagelijks invulling geven aan de communicatie in de breedste zin van het woord.
Ik hoop en verwacht met mijn nieuwe rol als secretaris een mooie bijdrage te kunnen leveren aan onze afdeling van D66 in Wassenaar om op die manier Wassenaar nog mooier, levendiger, groener en veiliger te maken. Dat kunnen we samen. Doe je mee?
Mocht je met mij van gedachten willen wisselen over hoe Wassenaar nog mooier, levendiger, groener en veiliger kan worden of heb je tips voor een nog betere website of heb je content voor de socials, mail mij dan op [email protected]. Natuurlijk kun je mij ook volgen op de socials.

Groet,
Wilco