Raadslid

Maak echt kennis met Emmelie

Emmelie Claessens - Beeld: D66 Venray

Maak echt kennis met Emmelie!

  • 28 jaar
  • Venray-Ysselsteyn
  • Venray-Ysselsteyn

Na mijn studie in het buitenland heb ik een brede interesse gekregen in alles wat er in de wereld speelt. Het gaat om de toekomst van ons allemaal, de wereld verandert continu en hier moeten we op inspelen. Graag zet ik me in voor een mooie, gezonde, duurzame en sociale gemeente. Venray moet een gemeente zijn voor iedereen. Wederzijdse acceptatie en respect ontbreekt af en toe in de huidige samenleving maar ook in onze Venrayse politiek, ik hoop dit weer terug te kunnen brengen. Ik wil een jong en fris geluid laten horen in de Venrayse politiek. Ik omschrijf mezelf als een sociale, democratische, breed geïnteresseerde wereldburger die graag de verbinding aan gaat met andere om iets moois te kunnen bereiken.

Bekijk onder ‘Expertises (portefeuilles)’ waar Emmelie zich echt voor wil inzetten!

De Paardekop in Ysselsteyn, een rustgevende plek waar je even tot bezinning kunt komen.

Een gemeente waarbij kansen worden geboden aan jong en oud, wat betreft wonen, activiteiten, leefomgeving, onderwijs, en mobiliteit. Zo moet iedereen zich thuis kunnen voelen in onze gemeente. Mentale en fysieke gezondheid vind ik heel belangrijk.

1) Het vertrouwen van burgers weer terugkrijgen in de lokale politiek. Om de kloof tussen inwoners en de politiek te verkleinen is een betrouwbaar bestuur nodig.
2) Een gemeente waar iedereen zich thuis kan voelen, iedereen kan meedoen en de menselijke maat niet wordt vergeten.
3) Een gezonde gemeente, waarbij jong en oud de mogelijkheid hebben om te kunnen bewegen in welke vorm dan ook. Van wandelen, jeu de boules, tot dansen.
4) Ik wil me inzetten voor genoeg passende woningen, ook in de dorpen.

Jezelf kunnen zijn. D66 Venray is een progressieve partij, die buiten de gebaande paden wilt treden en waarbij iedereen een kans krijgt. Dit past bij mij zoals ik ben.