Gemeente Venray

๐——๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฏ๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐˜€ ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐˜‚๐—ด! ๐—ก๐—ฎ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿณ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป, ๐—ฒ๐˜…๐—ฐ๐—น๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐—ณ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป, ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ด๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ.

๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ถ๐—ป. ๐—›๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐˜€ ๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ป๐—ฟ๐—ฎ๐˜†!

๐—ช๐—ถ๐—ท ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐——๐Ÿฒ๐Ÿฒ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ป๐—ฟ๐—ฎ๐˜† ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐˜€๐˜‚๐—ฐ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป!

ยทย ย ย ย ย ย ย ย  Huisvesting non-profitorganisaties: met als doel om onderzoek te doen naar een locatie waar diverse non-proforganisaties samenkomen in รฉรฉn gebouw.
ยทย ย ย ย ย ย ย ย  Voorbereidingsbijdrage Jera: waarmee een voorschot gegeven wordt om de voorbereidende kosten voor de nieuwe accommodatie van de Jera te bekostigen.
ยทย ย ย ย ย ย ย ย  Armoede- en schuldbeleid: reserveren van een startbedrag van โ‚ฌ 50.000 voor de uitvoering van de evaluatieresultaten van het armoede- en schuldenbeleid 2023, en met een plan van aanpak te komen.
ยทย ย ย ย ย ย ย ย  Sancties op illegale huisvesting arbeidsmigranten: zodat hogere sancties opgelegd kunnen worden bij het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten.
ยทย ย ย ย ย ย ย ย  Realisatie verplichting natuurcompensatie: een voorstel om pachtgronden van de gemeente in te zetten voor de realisatie van de opgelegde natuurcompensatie die nog niet is gerealiseerd.
ยทย ย ย ย ย ย ย ย  Vergroten verkeersveiligheid voor fietsers: met het doel onderzoek te doen naar locaties die fietsers als gevaarlijk en slecht onderhouden ervaren, en een plan van aanpak uit te werken om die locaties te verbeteren.

๐——๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐˜‚๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐—ณ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ
ยทย ย ย ย ย ย ย ย  Pilot proef-samenwonen met behoud van uitkering
ยทย ย ย ย ย ย ย ย  Ontwikkelen woningbouwlocaties
ยทย ย ย ย ย ย ย ย  Solarparking (zonnepanelen boven parkeerplaatsen aanbrengen)
ยทย ย ย ย ย ย ย ย  Vastleggen normen kwaliteit leefomgeving
ยทย ย ย ย ย ย ย ย  Ontwikkelen bedrijventerreinen
ยทย ย ย ย ย ย ย ย  Beรซindigen taakstelling accommodatiebijdragen
ยทย ย ย ย ย ย ย ย  Instandhouding zorgvoorzieningen (weekenddiensten tandarts)
ยทย ย ย ย ย ย ย ย  Fonds voor het opvangen van energie- en inflatieproblemen
ยทย ย ย ย ย ย ย ย  Aanpak van (straat)intimidatie
ย