Joanna van der Zanden (nr. 4) over goed onderwijs voor jong en oud

Scholen moeten inspirerende en veilige plekken zijn waar leren en ontdekken voorop staat. D66Velsen zet daarom in op een gezond binnenklimaat, groene schoolpleinen en goed onderwijs, ook voor volwassenen. Wij willen door goed onderwijs voor jong en oud zorgen dat iedereen de beste versie van zichzelf kan worden en mee kan blijven komen in een veranderende maatschappij.

Joanna van der Zanden is steunfractielid voor D66Velsen en staat op plek 4 op de lijst van de gemeenteraadsverkiezingen en zet zich in voor gelijke kansen. “Iedereen moet eigen talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen om dromen na te kunnen jagen. Daar kunnen we elkaar ook bij helpen. Zelf ben ik betrokken bij het Repair Café waar bewoners elkaar helpen bij het repareren van spullen. Met een nieuwsgierige houding kom je heel ver. Je bent nooit te oud om te leren!”

D66Velsen wil cultuur- en natuuronderwijs versterken en meer aandacht voor techniek. Velsen kan door haar ligging en technische kennis een centrale rol spelen in de energietransitie. D66Velsen wil de samenwerking tussen scholen, bedrijven, inwoners en gemeente daarvoor versterken. Wij zetten ons in voor een leven lang (door)leren en eerlijke kansen voor iedereen!

Joanna van der Zanden (nr. 4) over goed onderwijs voor jong en oud

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.