Zes Vragen over ons programma

1. Wat is een verkiezingsprogramma?

In een verkiezingsprogramma staan de plannen van een politieke partij. In dit verkiezingsprogramma staan de plannen van D66 SWF voor de gemeenteraad van 2022 – 2026.

2. Hoe ziet een hoofdstuk eruit?

Een hoofdstuk begint met een titel die aangeeft waar het hoofdstuk over gaat. Daarna volgen er tussenkopjes waarin verschillende onderwerpen worden besproken. Elk hoofdstuk eindigt met een lijst actiepunten die D66 op dit onderdeel wil uitvoeren.

3. Wat als ik vragen heb?

We hebben geprobeerd onze plannen duidelijk en begrijpelijk uit te leggen. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]

4. Gaan jullie alles doen wat in het verkiezingsprogramma staat?

Nee, maar we gaan daar wel heel erg ons best voor doen. Er zijn ook mensen die op andere partijen stemmen. Om onze plannen waar te maken, moeten we dus samenwerken met andere partijen en soms een middenweg vinden.

5. Vinden jullie hetzelfde als de landelijke partij D66?

We zijn het vaak eens met onze landelijke partij, maar soms ook niet. We werken samen met D66 in andere gemeenten, in de provincie en in de Tweede Kamer. Zo kunnen we van elkaar leren en kunnen we meer voor elkaar krijgen. Onze plannen zijn specifiek voor de gemeente SWF.

6. Wanneer zijn de verkiezingen?

Op 14, 15 & 16 maart 2022 zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad. Iedere stem telt, dus ga stemmen! Om te stemmen heb je een identiteitskaart, rijbewijs of paspoort nodig, een stempas en 15 minuten van je tijd.