Overlijden Loes Baselier

Met diepe droefheid delen wij het trieste nieuws dat ons geliefde raadslid Loes Baselier afgelopen donderdag is overleden. Loes was niet alleen een gewaardeerd raadslid, maar ook een onvermoeibare pleitbezorger voor onze gemeenschap.
Gedurende vele jaren heeft Loes zich met hart en ziel ingezet voor talloze kwesties die onze gemeente ten goede kwamen. Ze was een drijvende kracht achter het sportcomplex van SC Welberg en een fervent voorstander van het aquaduct. Recentelijk zette ze zich in voor de verbetering van toiletvoorzieningen in de centra van onze gemeente. Haar toewijding werd bekroond met een koninklijke onderscheiding.
Loes had een bijzondere passie voor zorgkwesties en stond altijd klaar om op te komen voor de meest kwetsbaren in onze samenleving. Zowel binnen als buiten de raadzaal schuwde ze geen enkel taboe en kon ze geen onrecht verdragen.
Onze gedachten zijn bij haar echtgenoot Christ en haar familie in deze moeilijke tijd. We delen in hun verdriet en wensen hen veel kracht toe.
Lieve Loes, we zijn je ontzettend dankbaar voor je onvermoeibare inzet en toewijding. Je nalatenschap zal voortleven in onze herinneringen. We zullen je enorm missen.