Even voorstellen: Romar van Hegelsom (fractiesecretaris)
”Laat ik me even voorstellen: mijn naam is Romar van Hegelsom, 25 jaar oud en ik woon nu bijna 2 jaar in het mooie Sittard. In het dagelijks leven ben ik projectcoördinator aan de Universiteit Maastricht en de Young Universities for the Future of Europe (YUFE) Alliance. Daarvoor heb ik 1,5 jaar als beleidsadviseur gewerkt aan diezelfde universiteit. ”

Romar van Hegelsom - Beeld: De Fotovakvrouw

Fractie D66 2022-2026

Voor de raadsperiode 2022-2026 is Romar van Hegelsom door fractievoorzitter Pepijn Pi benoemd tot fractiesecretaris. De fractiesecretaris houdt zich bezig met organisatorische zaken in de ondersteuning van de raadsfractie – zoals de notulering, agendabeheer en het verzorgen van vergaderingen. Ook zal hij een inhoudelijke bijdrage leveren aan het D66-gedachtegoed.

Vrije tijd

”Ik heb ook in Maastricht gestudeerd; mijn bachelor in Europese Studies en mijn master in Bestuurskunde en Ontwikkeling. In mijn vrije tijd ben ik graag buitenshuis met vrienden op het terras, op de renfiets, aan de wandel in de natuur, er op uit met de trein of cultuursnuiven. Als ik dan toch thuis zit lees ik graag een goed boek of speel ik videogames”.

Fractiesecretaris D66

”Als fractiesecretaris van D66 Sittard-Geleen wil ik me graag inzetten voor een sterk D66-geluid in deze gemeente. Samen bouwen aan een gemeente die klaar is voor de toekomst, die verbinding zoekt over de grenzen, en die met haar hoogwaardige onderwijsinstellingen en als circulaire innovatie hub centraal staat in Limburg en daar buiten. Voor een partij die de lokale politiek wil versterken en zich actief inzet om de burger te betrekken in de lokale besluitvorming”.

De toekomst

”Ik geloof dat we dit met een sterke D66-fractie samen kunnen bereiken met een blik vanuit het progressieve midden, positief-kritisch, met het volste vertrouwen in de toekomst van onze gemeente. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om de komende periode aan de slag te mogen als fractiesecretaris voor D66 Sittard-Geleen”.

Contact met Romar en D66

Wil u in contact komen met Romar en/of de fractie van D66 Sittard-Geleen? U kunt Romar en/of D66 contacteren via onderstaand e-mailadres:

[email protected]