Lijst D66 Meppel

D66 Meppel presenteert haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Lijsttrekker Jeannet Bos: “Dit is een lijst om trots op te zijn, met een goeie mix van ervaren raadsleden en nieuw talent. Ik ben heel blij met deze lijst en heb er onwijs veel zin in om met dit team de campagne in te gaan.”

Beeld: Anja Hagedoorn

Leden van D66 Meppel hebben op basis van de advies kandidatenlijst hun stem uitgebracht. Naar aanleiding van deze stemming is de volgende lijst vastgesteld.
Een deskundige en vernieuwende top 5:
Jeannet Bos is al eerder in een afzonderlijke verkiezingen verkozen als lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 in Meppel. Zij was de afgelopen jaren fractie voorzitter en heeft in die rol de afgelopen jaren flink ervaring op mogen bouwen als raadslid.
Raúl Klunder  is een nieuwkomer. Enthousiast, jong en vol ambitie om goede invulling te geven aan het raadslidmaatschap. Zijn belangstelling ligt bij de zorg en al wat daar bij komt kijken.
Arnoud de Vos heeft ervaring als raadslid in Coevorden. Hij wil samen, met alle raadsleden en in de regio, verder bouwen aan onze prachtige gemeente.
Nina Knol is afkomstig uit Nijeveen nu wonend in Meppel. Nieuw in de gemeentepolitiek maar door haar werk voor de Provincie Groningen brengt zij veel kennis mee.
Margreet Mulder is de vrouw met de meeste ervaring. Voormalig raadslid in de gemeente Heerenveen en voormalig lid van de Provinciale Staten van Friesland.

De volledige lijst

Jeannet Bos
Raúl Klunder
Arnoud de Vos
Nina Knol
Margreet Mulder
Adriaan Postma
Gerrie de Leeuw
Sjaak de Boer
Koert de Vries
Frans Weltevreden
Marcel Schakel
André Berkhout
Mark Sluiter
Svetlana Akimova
Adriaan Meij