Wij zoeken jou!

De D66 Lisse is altijd op zoek naar mensen die willen meehelpen of meedenken in de plaatselijke politiek. Zie hieronder voor manieren waarop jij je zou kunnen inzetten.

Ben jij handig met social media of wil je dit leren? Vind je het leuk om in een politieke omgeving te werken, of wil je ervaren hoe de politiek werkt? Als social media medewerker verzorg je samen met de fractie de communicatie op de sociale mediakanalen (Instagram en Facebook, maar ga ook lekker los op andere kanalen als je wil). 

Interesse? Of ken je iemand? Stuur een PB, mail [email protected] of app 06-51228831. Je hoeft voor deze functie geen lid te zijn van de D66.

  • kijkje achter de schermen van de Lissese politiek
  • ervaring opdoen/uitbreiden met social media beheer
  • een kleine vergoeding

Eens per maand op maandagavond vergadert de steunfractie op het gemeentehuis. Hier wordt de raadsvergadering voorbereid, samen met de raadsleden. We zijn op zoek naar nieuwe leden.
Heb jij een duidelijke mening over wat er in Lisse gebeurt?
De woningmarkt, de financiële situatie van de gemeente, de zorg of energietransitie? Of heb je kennis over een bepaald onderwerp? Ben je ergens tegenaan gelopen dat echt anders moet? We horen het graag. Je kunt aansluiten als jouw onderwerp op de agenda staat, of elke maand natuurlijk. Je kunt je ideeën ook altijd mailen.

Wil je een keer mee kijken om te ervaren hoe het is? Dan ben je ook van harte welkom! Je hoeft daarvoor nog geen lid te zijn van de D66.

Meld je aan/mail met Gabriella: [email protected]