Margie Nijs

Margie Nijs - Beeld: Wendy Peereboom Fotografie

Mijn naam is Margie Nijs, geboren en getogen in Hulst. Nadat ik het VWO aan het toenmalig Jansenius heb afgerond, ben ik in Tilburg Personeelwetenschappen gaan studeren. In 1996 ben ik samen met Hans terug in Hulst komen wonen. We hebben een dochter van 21 jaar en een zoon van 18 jaar.

Ik werk als HR manager bij ZorgSaam. In mijn vrije tijd rijd ik graag op mijn koersfiets door onze mooie polders. Ik ben lid van de adviesraad van het Reynaertcollege. En ik ben voorzitter van de Stichting CineLive Scheldemond. Samen met mijn medebestuursleden zet ik me in om een rijk aanbod aan culturele en educatieve activiteiten te kunnen realiseren in de nieuwe Koning van Engeland.

Als geboren Hulsterse en Zeeuws Vlaamse maak ik me met de fractie van D66 Hulst graag sterk voor een gemeente en regio waarin werken, goed wonen en fijn leven voor de huidige en toekomstige generatie gewaarborgd is. Naar mijn mening liggen hier een aantal uitdagingen die frisse ideeën en een professionele aanpak vragen. En dat is wat u van de nieuwe fractie en mij mag verwachten.

https://www.linkedin.com/in/margie-nijs-8098646/
https://twitter.com/margie_nijs
https://www.facebook.com/margie.nijs.9
https://www.instagram.com/margienijs/

Margie is commissielid Samenleving.