D66 Valentijnstaart 2024 naar Clean Team Holleblok

De D66 Valentijnstaart 2024 is op maandagmiddag 12 februari 2024 uitgereikt aan Evelijn en Laurens Raven van de Buurtpreventievereniging Holleblok. Evelijn en Laurens zetten zich al jaren in voor de buurt en zijn de drijvende kracht achter het zogenaamde Clean Team Holleblok. Samen met andere vrijwilligers ruimen zij onder meer zwerfafval op.

Beeld: Sawan Bruins

Al sinds jaar en dag geeft D66 Huizen rond Valentijnsdag een taart aan een groep vrijwilligers om hen eens extra in het zonnetje te zetten. In voorgaande jaren ging de taart onder andere naar de Historische Kring Huizen, Tijd voor Meedoen, de Brandweer, het Taalcafé, de Voedselbank en De Vrijwilligerscentrale Huizen.

D66 ziet buurtpreventieverenigingen als een heel belangrijke schakel tussen buurtbewoners en de gemeente. D66-raadsleden Fatima Fitskie en Sawan Bruins hebben daarom niet alleen met veel plezier de taart uitgereikt, maar vooral ook hun waardering uitgesproken voor de inzet van alle vrijwilligers van BPV Holleblok. Evelijn en Laurens namen de taart en complimenten vol trots in ontvangst.

Beeld: Sawan Bruins

Beeld: Sawan Bruins