Hans Voorneveld

Hans Voorneveld - Beeld: eigen foto

Mijn hart ligt bij schepen en havens. Ik ben een scheepsbouwer en heb mijn leven lang gewerkt in de maritieme wereld. In Nederland en daar buiten. Als ontwerper, als bouwer, als bestuurder. Ik ben een enthousiaste watersporter en heb de oceanen bezeild, maar leerde ook de prachtige Waddenzee kennen. Door werk en watersport kwam ik in Harlingen. Ik ben geen Ouwe Seun, maar mijn vrouw wel. Samen kozen we voor us stadsje. Voor ons de beste plek om te wonen en te werken. Om actief te zijn in de gemeenschap. Als voorzitter van de Harlinger Watersportvereniging en als lid van D66.

  • 71 jaar
  • Harlingen

Onze stad heeft veel te bieden, maar mogelijkheden om verder te verbeteren zijn er genoeg. 
Geef mensen de mogelijkheden om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven, voor hun omgeving, voor hun toekomst. En help diegenen voor wie die verantwoordelijkheid te zwaar of te moeilijk is. Dat zijn waarden waar D66 voor staat, waarden waarom ik lid ben geworden.
Kansen voor iedereen, bestuurlijke openheid en transparantie, oog voor de toekomst, daar wil ik graag aan werken, samen met al die anderen die us stadsje een goed hart toedragen.