Wij blijven vooruit gaan

Beeld: D66

De afgelopen maanden hebben we massaal campagne gevoerd. Van debatzaaltjes, winkelstraten, stations en woonwijken. Met een fantastisch team van vrijwilligers hebben we overal ons D66-geluid laten horen. Helaas heeft dat niet de reactie gegeven waar we allemaal op hoopten en waar wij allemaal zo ons best voor hebben gedaan. Helaas leveren we in Gelderland één zetel in. 
 
De komende periode zetten wij de inzet van de campagne door: vooruitgang. Het vertrouwen dat kiezers ons hebben gegeven gaan wij waarmaken. Door te werken aan een provincie met schone energie voor iedereen, duurzame en passende woonruimte en een het aanpakken van de stikstof uitstoot om de natuur te beschermen. Deze uitdagingen kunnen niet langer meer wachten. In de verkenningsfase voor coalitievorming staan wij open voor het gesprek met andere partijen om te zoeken naar overeenkomsten om deze uitdagingen aan te pakken.
 
Het doet natuurlijk pijn dat we stemmers zijn kwijtgeraakt, maar het is voor ons ook een extra aansporing. Om de komende periode nog harder te werken en nog meer mensen te betrekken bij de politiek in Gelderland. En om ervoor te zorgen dat we vooruitgaan in Gelderland. De afgelopen maanden hebben we massaal campagne gevoerd. Van debatzaaltjes, winkelstraten, stations en woonwijken. Met een fantastisch team van vrijwilligers hebben we overal ons D66-geluid laten horen. Helaas heeft dat geluid niet de reactie gegeven die we allemaal hoopte, en waar wij allemaal zo ons best voor hebben gedaan. Helaas leveren we in Gelderland één zetel in. 
 
De komende periode zetten wij de inzet van de campagne door: vooruitgang. Het vertrouwen dat kiezers ons hebben gegeven gaan wij waarmaken. Door te werken aan een provincie met schone energie voor iedereen, genoeg betaalbare en duurzame woningen en het aanpakken van de stikstofcrisis voor een sterkere natuur. Deze uitdagingen kunnen niet langer meer wachten. Met deze inzet gaan wij de coalitieonderhandelingen in. 
 
Het doet natuurlijk pijn dat we stemmers zijn kwijtgeraakt, maar het is voor ons ook een extra aansporing. Om de komende periode nog harder te werken en nog meer mensen te betrekken bij de politiek in Gelderland. En om ervoor te zorgen dat we vooruitgaan in Gelderland.