Congres van Vooruitgang

Zaterdag 13 mei is het zover, het 117e D66 Congres. Dat betekent een uitgebreid programma. Want een D66 Congres is pas geslaagd als er voor iedereen iets te doen is. Wat kun je verwachten?

Met je congresticket heb je toegang tot alle onderdelen. Je hoeft je nergens apart voor in te schrijven.

Het programma begint om 09.15 uur en duurt tot 17.00 uur. Vanaf 08.45 uur zijn de deuren geopend. De eerste subsessies beginnen om 10.30 uur. Tussen 11.30 uur en 13.30 uur staat er lunch voor je klaar. Achteraf is er natuurlijk nog een nazit.

Locatie
Amsterdam RAI
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Entree G

Beeld: D66

Beeld: D66

In de Forum zaal staat de hele dag besluitvorming centraal. Hier kun je stemmen over moties, congresvoorstellen en amendementen. Deze zaal is de kern van het congres.

Beeld: Jeroen Mooijman

In de deelsessiezalen zijn tal van interessante sessies. Daar vinden de verdiepende gesprekken plaats over onze plannen. Sterker nog: daar maken we de plannen van morgen. Hieronder vind je een overzicht van zalen en subsessies.

Beeld: Jeroen Mooijman

Op het horecaplein vind je alle koffie-, thee- en waterpunten. Hier is ook het lunchbuffet te vinden tussen 11.30 en 13.30 uur. Verder is dit dé plek waar je andere D66’ers ontmoet. Tussendoor staat er ook op het horecaplein veel op het programma. Aan deze onderdelen kun je informeel deelnemen.

Een volle zaal tijdens het 115e D66 Congres in ‘s-Hertogenbosch.
Beeld: Jeroen Mooijman