Shaniqua Morsels nieuwe fractie ondersteuner

Shaniqua is fractieondersteuner op het gebied van social media. Zij stelt zich hier voor.

Vertel ons meer over jezelf

Mijn naam is Shaniqua Monsels, ik ben 21 jaar oud. In mijn dagelijkse leven studeer ik rechten aan de hogeschool Leiden, ik ben de vicevoorzitter van de Capelse jongerenraad en lid van Young women in politics. Kortom ik zet me graag in voor de medemens. Verder ben ik twee keer per week te vinden op het hockeyveld dit is wat ik het allerliefste doe in mijn vrije tijd.

Wat ga je bij D66 Capelle doen?

Sinds kort mag ik mezelf onderdeel noemen van het team D66 Capelle. Hier zal ik mij voornamelijk bezighouden met het bijhouden van de sociaal media kanalen door het ontwikkelen van content. Mijn voornaamste doel is voor mij dan ook alle Capelse democraten een inzicht geven in waar wij als partij mee bezig zijn. Ik vind het erg belangrijk interactie en transparantie te creëren. Ik ben heel erg geïnteresseerd in politiek en ben erg blij dat ik met deze functie niet alleen een kijkje achter de schermen kan nemen maar dat ik ook nauw betrokken word bij het proces. Van het bijwonen van raadsvergaderingen tot aan fractievergaderingen.

Heb je zelf ambities in de politiek?

Ik weet nog niet zeker of ik echt politieke ambities heb maar dit is ieder geval een hele mooie introductie naar de politiek.

Waarom heb je voor D66 gekozen?

Ik heb gekozen om mij bij D66 aan te sluiten om dat D66 volgens mij werkt aan echte vooruitgang. Niet alleen mooie beloftes maken maar daadwerkelijke uitvoering van hun doelen. Ik heb er heel veel zin in om aan de slag te gaan.