Zinho Schelkers

Beeld: Tim Ruigrok

Fractievoorzitter

  • 26 jaar
  • Capelle aan den IJssel
  • Capelle aan den IJssel

De politiek moet toegankelijker, eerlijker en dichterbij de mensen komen te staan. Politici moeten niet inzetten op verdeling in de samenleving, maar juist zorgen voor verbinding. De kloof tussen politiek en inwoner is enorm geworden, specifiek als het gaat om jongeren. Als jongste raadslid heb ik mij ingezet om die kloof te verkleinen. Door zowel online als offline zichtbaar en aanspreekbaar te zijn, hoop ik dat Capellenaren mij weten te vinden en ook kunnen aanspreken. Dat heeft in de afgelopen periode tot veel leuke gesprekken geleid, zowel met mensen die hetzelfde standpunt hebben, als met mensen die een heel ander standpunt hebben.

In het dagelijks leven studeer ik aan de Erasmus Universiteit waar ik de master ondernemingsrecht volg en daarnaast ben ik ondernemer met een eigen bedrijf.
De komende periode ga ik mij inzetten voor een bruisend Capelle waar iedereen ook echt kan wonen. Waar we genoeg groen hebben en er genoeg ruimte is om te sporten. Kortom, ik ga mij inzetten voor een Capelle voor iedereen.