Kasper van de Langenberg uit Boxtel
hoog op de lijst van D66 Brabant

Kasper van de Langenberg (31) uit Boxtel staat hoog op de lijst van D66 Brabant bij de verkiezingen van provinciale staten. De Brabantse leden van D66 hebben hem op nummer 3 van de lijst gezet. Daarmee is de kans heel groot dat een inwoner van Boxtel vanaf 15 maart weer vertegenwoordigd is in provinciale staten.

Goud in handen

Van de Langenberg is vereerd met de derde plaats op de lijst. “Ik ben heel blij met het vertrouwen dat de leden van D66 Brabant in me hebben. Brabant heeft goud in handen. Met onze prachtige natuurgebieden, onze economische topbedrijven en -regio’s en ook ons rijke recreatieve- en culturele aanbod. Mooie en diverse steden en dorpen. Brabanders zorgen vaak zelf voor hun leefomgeving en doen dat samen. Tegelijkertijd heeft Brabant ook problemen. Ik noem er drie. Bereikbaarheids- en mobiliteitsopgaven, mensen die geen geschikte en betaalbare woning kunnen vinden en een uit zijn jasje gegroeide agrarische sector met gevolgen voor de natuur en onze gezondheid. Laten we in Brabant voorop lopen bij het oplossen van deze problemen!”, aldus van de Langenberg.



Reactie Lijsttrekker

Lijsttrekker Matthijs van Miltenburg uit Den Bosch reageert verheugd op de komst van van de Langenberg in provinciale staten. “Kasper speelt lokaal een hoofdrol als voorzitter van D66 in Boxtel. Nu stapt hij op een provinciaal politiek podium. Als projectmanager gebiedsontwikkeling in Valkenswaard weet hij als geen ander hoe Brabant zich moet ontwikkelen om prettig te wonen, te werken en te recreëren. In zijn vrije tijd staat deze dertiger soms op andere podia om als bassist muziek te maken. Ook dan laat hij mensen genieten van zijn talenten!”

Verkiezingen

De verkiezingen voor provinciale staten zijn op 15 maart 2023. Op de complete lijst komen nog meer mensen uit Boxtel te staan, zoals Fons van Heesch en Mariëlle Wijffelaars als lijstduwer

Beeld: D66 Brabant