Patrick Slaman

Beeld: Patrick

Patrick is sinds 2022 penningmeester in het bestuur van Amsterdam West. Hij is tevens fractiemedewerker in Noord-Holland.

Sinds het leiderschap van Kaag werd ik enthousiast lid van D66. Ik sta op het punt om af te studeren aan de Universiteiten van Amsterdam en Leiden en werk voor D66 in de provincie Noord-Holland als fractiemedewerker. In mijn vrije tijd speel ik graag Padel tegen vrienden op Sloterdijk of ontsnap ik in het weekend graag even aan de stadsdrukte door op mijn racefiets te stappen richting het strand.  

Na eerst anderhalf jaar in Amsterdam-Centrum te hebben gewoond en half jaar in Argentinië, woon ik nu sinds bijna twee jaar aan het mooie Mercatorplein in Amsterdam. Daar kijk ik elke dag uit op het prachtige schilderwerk van oud-burgemeester Van der Laan. Een mooie dagelijkse herinnering dat we goed voor elkaar en de stad moeten zorgen. Amsterdam-West is een prachtig stadsdeel. Het is er divers, het bruist en de mensen zijn er vriendelijk.  

Vanuit dat positieve uitgangspunt wil ik mijn steentje bijdragen aan het stadsdeel waar ik mij zo thuis voel. Dat ga ik doen als penningmeester voor D66 Amsterdam-West. Het is belangrijk dat er een gezonde financiële huishouding is. Immers, alleen op die manier kunnen wij ons samen nog meer inzetten voor de vereniging en kiezers meenemen in het krachtige verhaal dat D66 heeft voor deze stad.