Kerstactie Doen66

D66 Amsterdam zamelt geld in voor kerstpakketten voor stadsgenoten met een kleine beurs. Alle hulp is welkom voor het inkopen en inpakken van de pakketten op 17 december.

Doen66 en stichting SINA

Ook dit jaar gaat Doen66 weer Amsterdammers met een kleinere beurs verrassen met een kerstpakket! En dat doet de organisatie samen met de Stichting Samen is niet alleen (SINA), die zich inzet voor armoedebestrijding in Amsterdam, specifiek gericht op gezinnen met kinderen. In december zullen we met een groep producten kopen, pakketten samenstellen en de pakketten langsbrengen bij de gezinnen die het financieel moeilijker hebben. Zij hebben weinig extra’s voor de feestdagen en we willen hen daarom met een pakketje een hart onder de riem steken.

Doneer vandaag

Je kan aan deze actie bijdragen door een zelfgekozen bedrag over te maken naar NL02 RABO 0154 8293 82 t.n.v. D66 Amsterdam o.v.v. Kerstactie Doen66

Vrijwilligers

Wie wil helpen 17 december kan zich melden bij de organisatie door een bericht te sturen aan: [email protected]. Meer informatie volgt.