Marjet van Bezooijen | Voorzitter

Beeld: eigen beeld

Rol van de voorzitter

De voorzitter van het bestuur zorgt voor de externe communicatie en geeft leiding aan het bestuur.

Over Marjet

Mijn naam is Marjet, ik ben 33 jaar oud en sinds 2014 lid van D66. Ik ben in 2007 in Amsterdam komen wonen voor mijn studie en als kamer hoppende student heb ik verschillende delen van Amsterdam en Amsterdam Nieuw-West mijn thuis mogen noemen. Inmiddels woon ik alweer drie jaar met heel veel plezier in Osdorp.

Kansen krijgen om jezelf te ontwikkelen, er voor elkaar zijn als het even wat minder gaat, gelijkwaardigheid tussen eenieder en zoveel mogelijk vrijheid voor iedereen, zijn waarden die voor mij erg belangrijk zijn. Vertrouw op de eigen kracht van mensen, maar deel de welvaart en laten we samen een harmonieuze samenleving nastreven. Nieuw-West is een stadsdeel dat volop in transitie is, waarbij ik het belangrijk vind dat zij haar identiteit niet kwijtraakt. Tegelijkertijd is er veel te doen op thema’s zoals kansengelijkheid, wonen, mobiliteit en duurzaamheid.

Na lang actief lid te zijn geweest bij de Jonge Democraten en mij meer beleidsmatig te hebben ingezet binnen de thema afdelingen, kijk ik er nu met veel plezier naar uit om samen met de rest van het D66 Nieuw-West bestuur en de leden van D66 Nieuw-West aan de slag te gaan om niet alleen de problemen maar ook de kansen van Amsterdam Nieuw-West op de kaart te zetten.

Lievelingsplek in
Nieuw-West

Op het grasveld aan de Sloterplas, heerlijk in het zonnetje naar de boten en het water kijken!