Gaby Konijn – kandidaat SDC

Beeld: eigen beeld

Over Gaby

Hoi, ik ben Gaby Konijn en ik ben 33 jaar. Sinds 2016 woon ik in het mooie Nieuw-west. Ik vind het een kleurrijk stadsdeel met veel mooie kanten. Doordat ik zelf een beperking heb, weet ik dat niet iedereen dezelfde kansen en mogelijkheden krijgt. Als ik wordt gekozen in het stadsdeel Nieuw-west wil ik dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zich zelf te kunnen zijn en uit kunnen blinken in waar hij/zij goed in zijn. Een belangrijk aspect van de aanpak van kansenongelijkheid, is wat mij betreft toegankelijkheid. Toegankelijkheid in de breedste zin van het woord. Gebouwen moeten toegankelijk zijn om te kunnen mee doen, maar ook toegang tot bepaalde diensten en ga zo maar door.

Daarnaast wil ik mij inzetten voor een schoner en veiliger Nieuw-West. Ik ben van mening dat hoe schoner een buurt is, hoe veiliger. Nieuw-west is prachtig, maar steeds vaker zie ik troep op straat, dit vind ik zonde. Hiervoor wil ik mij dan graag inzetten. Als laatste wil ik een stadsdeellid zijn, dat luistert naar de buurt en de gemeenschap. Ik ben er heilig van overtuigd dat de politiek er is om de stad, in dit geval het stadsdeel, te dienen en dat we samen verantwoordelijk zijn voor Nieuw-west.

Denk je na het lezen van dit stukje, ja dat spreekt mij aan. Stem dan nummer 8, Gaby Konijn, tijdens de gemeenteraadsverkiezingen voor stadsdeel Nieuw-west.