Renée de Zwart | Bestuurslid campagne

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.

Rol van het bestuurslid campagne

Het bestuurslid campagne geeft leiding aan het campagne team van vrijwilligers en help je bij het ontwerpen van campagne materiaal.

Over Renée

Na een paar jaar in Amsterdam-Zuid te hebben gewoond woon ik alweer 29 jaar in stadsdeel Nieuw-West. Sinds 1992 woon ik in Nieuw-West. Mijn kinderen zijn hier opgegroeid. En al bijna twintig jaar houd ik mij bezig met vrouwen en veiligheid. Als bestuurslid, als vrijwilliger en soms als publicist. Ik hoor, zie en weet veel van wat er zich in ons stadsdeel afspeelt. En dat is niet altijd om even vrolijk van te worden. Toch gebeuren er heel veel positieve zaken. Ik ben een echte sociaalliberaal, met de nadruk op sociaal. D66 kan en zou veel kunnen betekenen voor Nieuw-West. Onder andere door ons actief open te stellen voor medebewoners.

Als we een meer diverse inclusieve partij willen zijn, zouden we dat juist in Nieuw -West terug moeten zien bij onze leden. Doe mee, en laten we zorgen dat iedere sociaalliberaal zich welkom voelt.

Lievelingsplek in
Nieuw-West

Voor mijn deur ligt een strookje groen. Het zag er troosteloos uit. Een paar bomen die met regelmaat gesnoeid werden en gras met brandnetels. Een aantal zomers terug besloot ik er bloemen te zaaien. De strook waar ik zaaide werd door mijn enthousiasme steeds groter. Het liefst zit ik daar voor de groene oase op een bankje in de zon.