Valentijnstaart voor ICT vanaf Morgen

Beeld: ConnyvS

Op Valentijnsdag bracht D66 Alkmaar voor de mensen van ICT vanaf Morgen van D66 twee Valentijnstaarten.

ICT-kracht door jongeren

Het doel van ICT vanaf Morgen is om zoveel mogelijk (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk te bieden in de ICT. En wel als bedrijf: ICT vanaf Morgen is een volwaardige, professionele ICT-dienstverlener. ICT-kracht door jongeren! 

Jongeren met belangstelling voor ICT werken begeleid maar professioneel aan ICT dienstverlening. Afgeschreven computers die door het bedrijfsleven of andere organisaties (gemeentes, onderwijsinstellingen) zijn gedoneerd worden gecertificeerd schoon gemaakt en hersteld. Anderzijds verzorgen zij ICT-diensten in de meest brede zin van het woord, voor bedrijven, maar ook voor particulieren.

Jaarlijkse Valentijns-actie

Sinds 1990 zet D66 jaarlijks op Valentijnsdag mensen in het zonnetje die wat extra doen voor de maatschappij. Dit jaar krijgt ICT vanaf Morgen de pluim! Deze organisatie is geweldig bezig met het herstel en hergebruik van oude computers én biedt jongeren een kans voor leuk werk en een goede plek in de maatschappij. Dit is écht maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). En je kunt er ook nog zeer voordelig een goed bruikbare laptop kopen!
 
In Alkmaar begon de victorie, en die zet ICT Vanaf Morgen goed voort. Nu ook met een vestiging in Zaandam.