D66-geluid blijft klinken in de gemeenteraad

Afgelopen maandag, dinsdag en woensdag vonden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Voor D66 betekende dat een klein verlies in stemmen, maar met een groot effect: de partij gaat in de gemeente Aalten van 2 zetels naar 1. 

Optimisme
“Hoewel het natuurlijk heel jammer is dat we 1 zetel inleveren, geeft de uitslag ons toch reden tot optimisme”, aldus lijsttrekker Alexander van der Graaff. “We laten zien dat we een blijvertje zijn in de Aaltense politiek. Onze stemmen komen uit de hele gemeente: de grote kernen, de kleine kernen en het buitengebied. Dat we opnieuw bijna 10% van de mensen in de gemeente mogen vertegenwoordigen, is gewoon heel mooi.”

Groen en duurzaam
De komende vier jaar zal Van der Graaff zich met de andere leden van D66 blijven inzetten voor een groene, duurzame, veilige en sociale gemeente. Van der Graaff: “Dat blijven we doen met heel veel energie en optimisme. Wil je ons daarbij helpen? Dan kun je natuurlijk lid worden van D66 maar je kunt ook een mailtje sturen om van gedachten te wisselen met ons. We horen graag van je!”

Lid worden kan hier. Een mail kun je sturen naar [email protected].