D66 Campagne strijkt neer in Wassenaar

In aanloop naar de Tweede Kamer-verkiezingen zal op zaterdag 18 november van  13 uur tot 15 uur Joost Sneller, de nummer 5 van de D66-Tweede Kamerlijst, Wassenaar bezoeken om campagne te voeren. Een unieke gelegenheid om in gesprek te gaan met een kandidaat-Kamerlid om meer te weten te komen over de visie van D66 op onder meer onderwijs, klimaat en economie.  

Rogier Krabbendam, fractievoorzitter van D66 Wassenaar, zegt hierover: ‘We zijn verheugd en voelen ons vereerd dat landelijke kandidaten ons mooie dorp aandoen. Zeker ook omdat wij als gemeente dicht bij Den Haag zitten en wij onze vertegenwoordigers willen meegeven wat hier leeft.’

De D66-campagne staat bol van nieuwe energie en D66 Wassenaar doet mee aan deze positieve beweging. Zo is D66 de enige partij die het onderwijs echt op één zet. Hoe beter het onderwijs hoe sterker de samenleving, zeker ook in Wassenaar. Verder is D66 de enige klimaatpartij die altijd verantwoordelijkheid neemt. De klimaatdoelen zijn dankzij de politieke inzet van D66 binnen handbereik. Tot slot zetten we ook vol in op eerlijk verdienen om eerlijk te kunnen verdelen. En daarom ook investeert D66 in de ondernemers van morgen. Verder maken we kinderopvang gratis en verlagen wij de belasting voor mensen met middeninkomens zoals leraren en verpleegkundigen.  Wil je meer lezen over onze programmapunten: kijk dan op www.d66.nl

Alle inwoners van Wassenaar zijn van harte welkom op 18 november om vanaf 13 uur om kennis te maken met Joost Sneller en de leden van D66. Dit is een mooie kans om vragen te stellen aan zowel de landelijke kandidaten als aan onze lokale D66-fractie.
Laten we samen de toekomst vormgeven en streven naar een duurzame, diverse en inclusieve samenleving. Samen kunnen we namelijk het verschil maken. D66 roept iedereen op om hun stem te laten horen tijdens de verkiezingen van a.s. woensdag. Ga stemmen en bij voorkeur op D66 voor een betere toekomst voor Wassenaar en Nederland.

Joost Sneller - Beeld: D66

Over Joost Sneller:
Joost Sneller is een bekend gezicht in Wassenaar. Hij is een enthousiaste hardloper die bijna elke zaterdag te vinden is in Meijendel en doordeweeks zijn kilometers maakt in Clingendael. Naast zijn passie voor hardlopen speelt Joost een belangrijke rol als Kamerlid voor D66, waar hij zich bezighoudt met vraagstukken rond democratie, drugs en het koningshuis. Hij staat nummer 5 op de kandidatenlijst van D66. Aanstaande zaterdag komt Joost naar Wassenaar en nodigt hij iedereen uit om met hem in gesprek te gaan op de Langstraat. Joost kijkt er naar uit om zijn hardlooproute vanuit Meijendel te verleggen naar Wassenaar en gaat graag in gesprek over thema’s als participatie en het burgerberaad. Dus, als je interesse hebt in een boeiend gesprek, zoek Joost op en laat je stem horen op deze bijzondere ontmoeting!