Nomineer jouw conciërge voor de titel ‘Conciërge van het jaar’

Dit jaar gaat D66 Oegstgeest voor de tweede keer (eerste keer in 2019 toen Huig van Duin van de Leo Kanner deze titel won) op zoek naar de beste, leukste en meest behulpzame conciërge van Oegstgeest. Verdient jouw conciërge de titel Conciërge van het Jaar 2024. Nomineer hem of haar!

Sleutelrol
Wat zou uw school zijn zonder uw conciërge? Hét aanspreekpunt voor ouders met vragen, kinderen die hulp nodig hebben en de helpende hand van de directie. Zowel gastheer of -vrouw maar ook bewaker van de orde en veiligheid op school. Een huisbewaarder in de brede zin. Dé medewerker binnen uw team voor wie misschien nog te weinig waardering wordt uitgesproken. D66 wil met deze verkiezing de conciërge extra in het zonnetje zetten. Met deze verkiezing vragen we extra aandacht voor de stille, maar essentiële werkzaamheden van conciërges.

Nomineer jullie conciërge!
Zorgt jullie conciërge ervoor dat de leerlingen zich veilig voelen op school? Staat hij of zij altijd voor iedereen klaar? Nomineer dan jullie conciërge voor de verkiezing. Stuur uiterlijk 4 maart een e-mail met daarin in ieder geval de naam van de conciërge, de naam van de school én een korte motivatie naar [email protected]
Geef daarin aan waarom juist jullie conciërge het verdient om dé Conciërge van het Jaar te worden. Op vrijdagochtend 12 april zal D66 naar de school van de winnende conciërge komen om de prijs uit te reiken.