Ondernemersdebat met lijsttrekkers

Beeld: Beeldbank D66

Op woensdag 2 maart a.s. gaat onze lijsttrekker André de Visser in debat met de overige lijsttrekkers in Hof van Twente over de zes speerpunten die zijn geformuleerd door de voorzitters van de ondernemersverenigingen.

Wie verdient jouw stem op 16 maart?

Hof van Twente is een gemeente met meer dan 3.500 ondernemers. Alle sectoren zijn vertegenwoordigd. Van dienstverlenend en adviserend tot agrarische en maakindustrie. Prachtige, onderscheidende bedrijven die werkgelegenheid bieden en zorgen voor reuring, naast vele flexibele ZZP’ers om trots op te zijn. De behoefte aan een fijne en veilige werkomgeving is actueler dan ooit. Ruimte voor ambitie en het ontwikkelen van talenten is belangrijker dan ooit.

Stappen maken in de Hof

Samenwerking is het sleutelwoord voor het realiseren van onze gezamenlijke doelen. Of het nou gaat om veiligheid, mobiliteit, arbeidsparticipatie of duurzaamheid. Samen maken we mooie stappen. We zijn ons bewust van de rol van onze gemeenteraad als hoogste orgaan. Als ondernemers in de Hof gaan we graag in gesprek met onze politieke vertegenwoordigers die richting geven en keuzes maken in ons aller belang. Daarom nodigen we jullie graag uit voor het: