Update vanuit de fractie | januari 2022

Beeld: D66 Hilversum

Nog 5 weken tot de gemeenteraadsverkiezingen en dat is overal aan te merken. De zittende fractie is nog heel druk met de laatste loodjes, de kandidaten op onze nieuwe lijst draaien al mee en staan te popelen om te beginnen met het raadswerk. 

Politicus van het Jaar

Het is “Hello – Goodbye”, verwelkomen en afscheid nemen, wat de klok slaat. Maar liefst 4 fractieleden die nu actief zijn, keren niet meer terug na 16 maart, waaronder ikzelf. Ik kijk nu al in grote dankbaarheid terug op een enerverende periode van 13 jaar, met als voorlopige bekroning  de uitverkiezing tot Politicus van het Jaar. Er staan maar liefst 2 wisselbekers in mijn kast, zowel de vak- als publiekprijs vielen mij ten deel.

Dank aan Hilversum

Daar ben ik enorm trots op, en had ik tegelijk nooit kunnen winnen als mij niet de taken en rollen waren gegund, zowel door en in de fractie als de gemeenteraad, waaraan ik de prijzen te danken heb. Dat geldt in zekere zin ook voor D66 Hilversum en onze kiezers. Dus nogmaals: dank dat ik deze positie namens u allen heb mogen invullen!

Tot in de campagne!

In het kader van afscheid nemen geef ik in deze en de volgende nieuwsbrief graag het stokje over aan achtereenvolgens  Anne S. de Jong, Marianne van Vliet en Marijke Groesz. Zij zullen op deze plek ook voor de laatste keer hun gedachtes met u delen.

Tot in de campagne!
Annemarie den Daas, fractievoorzitter

Je bent pas vrij als iedereen dat is. D66 gelooft in gelijke kansen voor iedereen en hulp voor wie het nodig heeft.