Mark Postma

De afgelopen maanden heb ik mij vooral bezig gehouden met contacten met de platforms. De platforms worden gevormd door betrokken leden, die de afgelopen tijd een paar interessante thema-avonden hebben georganiseerd. Ik hoop mij de komende jaren hiervoor met veel enthousiasme vanuit het bestuur te mogen inzetten. Datzelfde geldt voor de ledenwerving. Het zou mooi zijn om de groei van het ledenaantal van onze partij vast te kunnen houden.
 
Geboren in Friesland, vanaf mijn rechtenstudie een Groninger. Ik woon in de mooiste Stad ter wereld. Ik hoef hier nooit weer weg. Sport, reizen, politiek en literatuur houden mij naast mijn werk vooral bezig.
 
Waarom D66 voor mij? Dat is het meest simpel uit te leggen aan de hand van het motto van D66: laat iedereen vrij, maar niemand vallen. Iedereen moet de vrijheid hebben en voelen om te zijn wie hij of zij is. En de ruimte krijgen om je eigen beslissingen in het leven te kunnen nemen. Maar tegelijkertijd: een maatschappij waarin we er ook voor elkaar zijn. Vooral als iemand hulp nodig heeft. Kortom: liberalisme met een sociaal hart!