Bregje Hoed

Ik ben sinds een goed jaar nu lid van onze mooie partij en ik ben enorm gemotiveerd om mij nog meer te kunnen inzetten voor onze idealen. Hier ben ik mee begonnen in de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen, waarbij ik met veel plezier met jullie samen op straat heb gestaan om Groningen groen te kleuren. 
Tijdens de campagnetijd ik al veel van onze leden mogen leren kennen, stuk voor stuk unieke en prachtige personen, en ik zie ernaar uit om in mijn capaciteit als bestuurslid nog meer van jullie te leren kennen. 

De energie onder de leden spat er bij iedere activiteit weer
vanaf en als jullie bestuurslid zal ik mij dan ook inzetten om deze sfeer vast te houden en zo mogelijk te versterken. Ik ben allicht jong, maar heb voldoende ervaring binnen verschillende studentenverenigingen in commissies en besturen om mij niet te overweldigd te voelen om aan dit avontuur te beginnen. Daarentegen valt er voor mij nog een hoop te leren over het reilen en zeilen van zo’n grote vereniging als D66, iets waar ik dan ook zeker naar uitkijk. Ik hoop mijn enthousiasme en energie mee te kunnen nemen als bestuurslid voor jullie.