D66 in het Noorden

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.

Wat kan D66 betekenen voor het Noorden? Kom naar deze avond met Hans Vijlbrief en Groningse kandidaat Wieke Paulusma om te horen wat wij voor jou kunnen doen.

Hans Vijlbrief

Hans Vijlbrief is demissionair Staatssecretaris Mijnbouw. Daarnaast heeft hij de belangrijke opdracht de problemen van mensen in Groningen door de gaswinning goed aan te pakken.

Hij komt vertellen over zijn Groningse en Drentse tour “luisteren naar de zachte stem”, de reis die nog wat stations te gaan heeft. Ook deze avond zal hij luisteren naar jouw zachte stem.

Samen geven we de campagne van D66 in het Noorden een bliksembegin. Eerlijke politiek is mensenwerk, maakt niet uit vanuit welk perspectief je kijkt, wij doen wat ons samen vooruitbrengt. Laten we daar beginnen, bij de mensen in onze provincie.

Wieke Paulusma

Het politieke hart voor het Noorden, Wieke zal de komende weken het zuurstof rondpompen in deze campagne. In het verleden als gemeenteraadslid de stuwende kracht van rookvrije speelplaatsen voor de rookvrije generatie. Gezonde longen voor voldoende lucht en meer energie.

Als Tweede Kamerlid heeft ze zich hard gemaakt voor behoud van de kinderhartchirurgie in het UMCG. Waar wij, in het Noorden, allemaal hartstochtelijk blij en opgelucht mee zijn.

Ben jij ook benieuwd waar Wieke haar accenten gaat leggen in de campagne? Hoe zij het hart en de longen verbindt aan de politiek en de zorg, en andersom.