Vacature Bestuurslid

Het politieke jaar gaat weer van start en dat kunnen wij niet alleen! Daarom bij deze een oproep om te reageren op de onderstaande interessante vacature voor Algemeen Bestuurslid. 

Ons bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en drie algemeen bestuursleden die onder andere de portefeuilles Platforms en Talentontwikkeling borgen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een algemeen bestuurslid die niet alleen affiniteit heeft met de gemeentepolitiek maar daarnaast ook feeling heeft voor Communicatie en P&R. Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen must, wij leren graag van elkaar bij D66.

Wij vergaderen maandelijks, daarnaast vinden er ondersteunende activiteiten plaats (oa inzet bij campagnes, borrels, bezoek fractievergadering, algemene ledenvergadering). Je kunt uitgaan van om en nabij 10 uur inzet in de maand. In verkiezingstijd is dit wat hoger. Uiteraard verloopt de inzet/aanwezigheid altijd in overleg zodat werk en privé goed gecombineerd blijven. 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Schroom niet en stuur een e-mail:

bestuur@d66groningen.com

Wij horen graag van je!

(en maak je geen zorgen, in ons bestuur is het vooral gezellig en niet zo stressvol als deze afbeelding)

Ai gegenereert, prompt: maar een tekening van iemand die bezig is om een nieuwsbrief te schrijven, ondertussen aan het bellen is en koffie morst over zijn laptop. Beeld: Bob