De D66 leden van het Groene Hart hebben tijdens de Algemene Afdelingsvergadering van 4 februari het budget voor 2023 goedgekeurd. Naast de behandeling van diverse financiële onderwerpen werd Rogier Verkroost aangenomen als algemeen bestuurslid met de portefeuille ‘Communicatie’.

De AAV voorafgaande aan het 2023 ledenevenement werd gehouden in Hazerswoude Dorp. Penningmeester Frans van Rijn gaf een toelichting op de cijfers over 2022 en de meerjarenbegroting tot en met 2026. Kascommissie heeft uitgaven en transacties over 2022 gecontroleerd en een goedkeurende verklaring afgegeven. Daarnaast werden er een aantal nieuwe financiële richtlijnen en afspraken behandeld om de financiële huishouding van onze samengestelde afdeling met 5 budgethouders eenvoudiger te maken.

Arnold Persoon, die tot het einde van 2022 dienst deed als Penningmeester en daarna als algemeen bestuurslid, heeft wegens gebrek aan tijd zijn bestuurfunctie per 4 februari neergelegd. Hij werd door het voltallige bestuur bedankt voor zijn inzet tijdens het verkiezingsjaar 2022. Rogier Verkroost is als vierde bestuurslid verkozen. Rogier zal samen met de fracties en leden de communicatie-activiteiten vanuit het bestuur gaan coördineren, waaronder de permanente campagne en de ledencommunicatie.

Samenvattend zijn volgende voorstellen unaniem akkoord bevonden:
-Aanstelling bestuurslid Rogier Verkroost, algemeen bestuurslid ‘Communicatie’ en contact persoon Alphen aan den Rijn
-Goedkeuring Jaarrekening en Toelichting D66GH 2022
decharge bestuur over jaarrekening 2022
-Budget 2023 en Meerjarenbegroting ‘24 – ‘26

Voor vragen en/ of opmerkingen over de AAV kunt u terecht bij het bestuur. Stuur een mail naar [email protected]