Financiële nood? Klop aan bij de gemeente Bronckhorst!

Iedereen kan het overkomen. Mensen met een uitkering, mensen in loondienst, ZZP’ers en MKB’ers. Een torenhoge energierekening in je brievenbus die je vorig jaar nog voor onmogelijk had gehouden. En daar bovenop komen dan ook nog eens de stijgende prijzen van levensmiddelen.
 
Ineens weet je niet meer hoe je nog rond kunt komen, het verlamt je en wellicht wil je voor anderen niet toegeven dat het water je aan de lippen staat. 
 
De regering komt nu met maatregelen voor 2023 en een tegemoetkoming over de maanden november en december van dit jaar. Bij de hele gemeenteraad van Bronckhorst is de indruk dat dit pakket voor veel van onze inwoners onvoldoende zal zijn om nu het hoofd boven water te houden.
 
De politieke partijen in Bronckhorst hebben daarom de koppen bij elkaar gestoken en samen een motie geschreven. Deze motie is unaniem aangenomen tijdens de laatste raadsvergadering.  De verantwoordelijke wethouder hebben we hiermee opgedragen te zorgen dat niemand nu door het ijs hoeft te zakken. Uniek dat alle partijen het hierin roerend met elkaar eens waren. Geen polarisatie en elkaar vliegen afvangen, maar naoberkracht tonen ! 
 
Wij hebben het beste voor met iedereen in Bronckhorst. Dus mocht u nu financieel in de problemen komen, schroom niet en bel met:
(0575) 75 02 50. 
 
U krijgt dan iemand van de gemeente Bronckhorst aan de lijn. Deze kan u wellicht uit de brand helpen als u betalingsproblemen krijgt door de gestegen kosten van energie en levensonderhoud. Bij twijfel: niet wachten maar doen!