Kandidatenlijst D66 verkiezing gemeenteraad bekend

Vol trots heeft de lijst advies commissie (LAC) van D66 Barendrecht de kandidatenlijst bekendgemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. In juni was huidig raadslid Marcel van Prehn al gekozen tot onze lijsttrekker.

De verkiezingen zijn dit jaar voor het eerst gedaan door middel van e-voting. Voor D66 Barendrecht was dit de eerste keer dat er met behulp van dit medium een kieslijst is samengesteld voor gemeenteraadsverkiezingen.

“We hebben een hele mooie lijst met daarin ervaren politici en aanstormend en jeugdig talent. Allen zijn ze heel enthousiast en hebben veel zin om onze mooie gemeente Barendrecht te gaan besturen. Met deze lijst en dit team gaan we vol goede moed richting de komende gemeenteraadsverkiezingen. Niet alleen omdat we er in de landelijke peilingen goed voor staan, maar ook omdat we lokaal de afgelopen periode een duidelijke koers hebben gevaren, veel inwoners en organisaties hebben gesproken en daardoor veel bereikt hebben.” aldus lijsttrekker Marcel van Prehn.

De volledige lijst is bekrachtigd door de leden op de Algemene Afdelings Vergadering van december. De top 10 ziet er als volgt uit:

  1. Marcel van Prehn
  2. Nico Bults
  3. Marianne Tijssen - Humme
  4. Jasper Heugens
  5. Marian Smeman
  6. Bert Arnold
  7. Jan IJzerman
  8. Marco Rensma
  9. Paul Wessels
  10. Julia Tijssen