Frank Markus van Aeres Hogeschool is dé Conciërge van het Jaar 2022!

Frank Markus van Aeres Hogeschool werd vandaag verrast op zijn school met een mooie beker en een grote bos bloemen. Uit de ruim 90 inzendingen is hij namelijk verkozen tot de Almeerse Conciërge van het Jaar 2022!

Beeld: Rinus Lettinck, Almere deze Week

Ontzettend betrokken

“Het was ontzettend lastig om uit de drie genomineerde conciërges, Simon, Danny en Frank, een winnaar te kiezen” vertelt Spencer Alberg, raadslid D66 Almere. “Zij zijn alle drie ontzettend betrokken bij hun school en vervullen echt een onmisbare rol. De doorslag voor Frank waren de bijzondere en lovende verhalen van zijn collega’s en studenten op school. Zo staat Frank niet alleen klaar bij een lekke fietsband, maar ook voor studenten die kampen met liefdesverdriet of eenzaamheid. Hij heeft aandacht voor iedereen en laat je nooit in de kou staan”.

Een feestje op Aeres!

De afgelopen week werd in het grootste geheim de uitreiking georganiseerd. Studenten en docenten werden naar de centrale hal gelokt waar Frank vervolgens warm werd toegesproken door zijn collega’s en studenten. “We hebben er samen met Aeres een feestje van gemaakt“, aldus Alberg. Aeres Hogeschool staat op het voormalige Floriade terrein en richt zich op agrarisch en educatief hoger onderwijs.

Tiende keer verkiezing Conciërge van het Jaar

D66 Almere organiseerde dit jaar voor de tiende keer de conciërge van het jaar verkiezingen om aandacht te geven aan de belangrijke rol van conciërges op school.

Beeld: Rinus Lettinck, Almere deze Week