Ledenbijeenkomst

Beeld: ConnyvS

Op woensdag 24 april organiseert de afdeling D66 Alkmaar een kick-off bijeenkomst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2026.

Congres C119

Wij zijn progressieve realisten met een eerlijk verhaal. Voor een toekomstige generatie met oog voor de problemen van vandaag”. 
Deze tekst stond op het scherm achter Rob Jetten, tijdens zijn bevlogen speech voor alle enthousiaste leden op het D66 congres op zaterdag 6 april jl.
Rob Jetten heeft deze weken geregeld “huiskamerbijeenkomsten” bezocht en trof daar betrokken en gedreven leden. Daar is gesproken over wat ons bindt en waar wij naar toe willen. De tekst is bij een van deze bijeenkomsten uitgesproken en het treft ons als D66-ers direct in het hart.
We hebben nu wel wat wind tegen in het politieke landschap. Zijn wij nu zo elitair en betweterig? Misschien komt het zo over, maar wij zijn ook redelijk en realistisch.

GR2026

Hoe gaan wij in Alkmaar ons verhaal maken? Hoe gaan wij de Alkmaarders enthousiast maken voor onze idealen en vooral dat zij op ons gaan stemmen op 18 maart 2026?
Daar gaan wij het op 24 april over hebben met de leden van de afdeling Alkmaar en we zetten samen een tijdpad uit naar de gemeenteraadsverkiezingen.

Wat gaan we doen?

Met de leden gaan we het tijdpad maken voor:
– uitwerking van de thema’s en onderwerpen door het organiseren van inhoudelijke bijeenkomsten;
– het maken van adviezen uit deze bijeenkomsten voor het maken van het verkiezingsprogramma;
– het voorbereiden van een kandidatenlijst voor de gemeenteraad 2026;
– besluitvorming over het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst;
– campagne voeren!

Praat mee over wat jij belangrijk vindt! Wil je meer informatie over wat het raadslidmaatschap inhoudt en hoe je raadslid kunt worden, kom dan zeker.

Leden van D66 Alkmaar hebben per e-mail meer informatie ontvangen over deze bijeenkomst.

Programma

18.00 uur  drankje en soep (optioneel)
19.30 uur  start programma
22.00 uur einde
 
In verband met de catering en de zaalinrichting, vragen wij om je nu op te geven: