Wilco van Doorn

Wilco van Doorn - Wilco van Doorn - Beeld: Wilco van Doorn

#7 Kandidatenlijst Gemeenteraadsverkiezingen

  • 48 jaar
  • Terneuzen
  • Wassenaar

Ik lever graag een bijdrage aan mijn eigen directe woonomgeving en de woonomgeving van onze kinderen en kleinkinderen. Door mijn open en enthousiaste houding kan ik er tevens voor zorgen Wassenaarders mede te enthousiasmeren en te bewegen om ook een belangrijke bijdrage te leveren aan onze mooie gemeente zodat Wassenaar nog levendiger, groener en veiliger wordt.

De tuin van het Deijlerhuis als mijn dochter er op haar driewieler rondjes rijdt.

Ik zie mogelijkheden om van Wassenaar een aantrekkelijk en groen dorp te maken voor jonge gezinnen om te wonen maar zeker ook te werken en te ondernemen. Ik zie in onze groene gemeente mogelijkheden om een broedplaats te worden voor groene initiatieven en ondernemerszin om daarmee de groenste gemeente van de randstad te worden.

1. Minder vervuiling in de openbare ruimte. Te beginnen met minder hondenpoep op straat.
2. Jongeren in de gemeente meer gelegenheid geven om inspraak te hebben door de inzet van laagdrempelige, vernieuwende middelen.
3. Een aanjager zijn om de gemeente Wassenaar echt te ‘vergroenen’ om zo de groenste gemeente van de Randstad te vormen.

D66 is een politieke partij van iedereen voor iedereen. Waar iedereen zichzelf kan zijn. Verder is het een partij van vooruitkijken en de positieve kant van dingen bekijken. Altijd en overal.

Mijn eigen notitieboekje, die ik echt overal mee naar toe sleep.

De weergaloze Blaudzun in het Paard in Den Haag